Κόσμος

Έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο! Κάκιστη ιδέα (ΦΩΤΟ)

Οι αστυνομικές αρχές της Σουηδίας συνέστησαν σήμερα στους ερωτευμένους που δεν μπορούν να... κρατηθούν και εκφράζουν το πάθος τους μέσα στα αυτοκίνητά τους, να μην ξεχνούν ποτέ ότι θα πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις: να τραβούν χειρόφρενο.

Αφορμή για την πρωτότυπη σύσταση στάθηκε το ατύχημα ενός ζευγαριού που πάνω στην έξαψη… το πήρε η κατηφόρα. Η αστυνομία του νησιού Σέντερμαλμ εικονογράφησε μάλιστα τη συμβουλή αναρτώντας στο Twitter τη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που κατέληξε στο τέρμα ενός γκρεμού, στη συνοικία Τάντο.

“Ξέχασαν το χειρόφρενο όταν τους συνεπήρε το πάθος. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Σε όλα τα επίπεδα”, έγραψε η υπηρεσία.

 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Twitter είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και εν μέρει χάρη σ’ αυτούς η σελίδα έχει περισσότερους από 65.000 “ακολούθους”.

“Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να ξεγελάσεις κάποιον δείχνοντάς του ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Είναι όμως εντελώς ηλίθιο να γράφει στο δίπλωμα ότι γεννήθηκες την 30ή Φεβρουαρίου”, έγραψαν για παράδειγμα τον περασμένο μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ μιλάει για «πολλά σημεία συμφωνίας» με το Ιράν, όμως η Τεχεράνη διαψεύδει – Live όλες οι εξελίξεις
Σύμφωνα με το Axios είναι πιθανή μια συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν, στο Ισλαμαμπάντ, μέσα στην εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος επιμένει ότι η Τεχεράνη επιδιώκει «πολύ έντονα» να διαπραγματευτεί, τονίζοντας ότι αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, οι ΗΠΑ θα «συνεχίσουν να βομβαρδίζουν με όλη τους τη δύναμη»
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Έχουμε φτάσει σε σημαντικά σημεία συμφωνίας με το Ιράν – Δεν αποκλείεται συνδιαχείριση των Στενών του Ορμούζ
Ο Τραμπ υποστηρίζει πως το Ιράν βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αλλαγής καθεστώτος, επειδή οι επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ στόχευσαν και σκότωσαν μεγάλο αριθμό κορυφαίων Ιρανών ηγετών
Ντόναλντ Τραμπ
10