Κόσμος

Εκλογές στην Αγγλία: Η πρώτη δήλωση του Κόρμπιν!

Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, δήλωσε ότι η «θετική» του προεκογική εκστρατεία «άλλαξε την πολιτική προς το καλύτερο», την ώρα που οι προβλέψεις φέρνουν τους Εργατικούς να έχουν αυξήσει τον αριθμό των βουλευτών τους.

«Οποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, η θετική μας εκστρατεία άλλαξε την πολιτική προς το καλύτερο», έγραψε στο Twitter ο Κόρμπιν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Εργατικό Κόμμα ενισχύει κατά 37 τον αριθμό των εδρών του.

Αναλυτικά η δήλωση του Τζέρεμι Κόρμπιν:

Θέλω να στείλω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους ψήφισαν το μανιφέστο μας και το ριζοσπαστικό όραμά μας για μία πιο δίκαιη Βρετανία.
Η ομάδα μας εργάστηκε τόσο σκληρά σε αυτή την εκστρατεία -από χτυπήματα πόρτα – πόρτα μέχρι τα social media- και είναι υπέροχο το ότι κερδίσαμε τόση υποστήριξη σε ολόκληρη τη χώρα.
Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, η θετική μας εκστρατεία άλλαξε την πολιτική προς το καλύτερο.
Τζέρεμι Κόρμπιν
“.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ – Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν»
«Το αίμα των αμάχων που σφαγιάσθηκαν, των μωρών που δολοφονήθηκαν βρίσκεται στα χέρια και τα πρόσωπα όχι μόνο αυτών που υποστηρίζουν την αλαζονεία του Ισραήλ, αλλά και αυτών που παραμένουν σιωπηλοί»
Ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν 5
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια