Κόσμος

Έκοψε τα λαρύγγια 2 παιδιών – Ούρλιαζαν για τις ζωές τους

"Έπρεπε να γίνει" είπε η 28χρονη Sadie Jenkins στους ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου έκοψε στον λαιμό ένα 7χρονο αγόρι και ένα 16 μηνών κοριτσάκι.

Ενώ έμενε στο σπίτι τους στο Newport ως επισκέπτης, η Sadie Jenkins στις 7 Μαΐου του 2014 έκοψε τα λαρύγγια των 2 παιδιών με ένα μαχαίρι, με τους ιδιοκτήτες Nigel και Ceri Ash να ξυπνούν από τις κραυγές τους.

Όταν έτρεξαν στην κρεβατοκάμαρα, την είδαν να κρατά το μαχαίρι ενώ βρισκόταν πάνω από το κοριτσάκι.

Άρχισαν να παλεύουν και την έσπρωξαν στον τοίχο για να της πάρουν το μαχαίρι προτού πάρουν το κοριτσάκι και τρέξουν στις σκάλες.

Ο εισαγγελέας Paul Lewis ανέφερε πως όταν μπήκαν στο σαλόνι ανακάλυψαν το 7χρονο αγόρι στη γωνία του δωματίου να κρατά μια κουβέρτα στον λαιμό του.

Το 16 μηνών κοριτσάκι είχε ένα κόψιμο 6 εκατοστών στον λαιμό του, ενώ ο 7χρονος μια τρομακτική ανοιχτή πληγή.

Τα δύο τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Royal Gwent Hospital και υποβλήθηκαν σε άμεσες χειρουργικές επεμβάσεις.

Κατάφεραν να επιβιώσουν, με τον εισαγγελέα να αναφέρει ότι χρειάζονται σημαντική νοσοκομειακή περίθαλψη.

“Οι φωνές μου είπαν να το κάνω”, είπε η κατηγορούμενη που αυτοτραυματίστηκε επίσης στον λαιμό.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1