Κόσμος

Μάχη για τη ζωή δίνει η Ελληνίδα μαθήτρια που έπεσε από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου της Ρώμης

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης η 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η κατάστασή της, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας η 17χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση εγκεφαλικού αιματώματος και αμέσως μετά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

Το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ιταλικές Αρχές, από τις οποίες ενημερώνεται λεπτομερώς.
Η 17χρονη βρισκόταν στη Ρώμη κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής και οι συμμαθητές της επιστρέφουν σε λίγη ώρα αεροπορικώς στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, η Εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του συμβάντος, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Από το τραυματολογικό κέντρο της Ρώμης διαρρέει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει η 17χρονη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Η θερμή υποδοχή του Πούτιν στην Κίνα στέλνει σαφές μήνυμα στην Ευρώπη για την ασφάλειά της
Η στήριξη της Ρωσίας από Κίνα, Ινδία, Ιράν και Βόρεια Κορέα αποκαλύπτει μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια τάξη και φέρνει την Ευρώπη αντιμέτωπη με προκλήσεις στην ασφάλεια και τη στρατηγική της
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στο ίδιο αμάξι στο Πεκίνο 2
Νέες εκκλήσεις οικογενειών για την επιστροφή των ομήρων στο Ισραήλ - Πίεση κατά Νετανιάχου να συνάψει συμφωνία με τη Χαμάς
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, οι συγγενείς των αιχμαλώτων καλούν την ισραηλινή κυβέρνηση και τους διεθνείς μεσολαβητές να αρπάξουν την ευκαιρία για την απελευθέρωσή τους
Διαδήλωση στο Ισραήλ για το τέλος του πολέμου στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων