Κόσμος

«Έλουσε» με μίλκσεϊκ τον Νάιτζελ Φάρατζ

Μια γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στον Νάιτζελ Φάρατζ, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Reform UK και όταν βρέθηκε στο οπτικό της πεδίο εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με μίλκσεϊκ.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ ο οποίος όχι μόνο ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Ιουλίου στη Βρετανία αλλά πήρε πίσω την ηγεσία του κόμματος με το έτσι θέλω έβγαινε από μια ομιλία στο Κλάκτον της Βρετανίας. 

Τότε, η γυναίκα που ακολουθούσε άδειασε ένα ποτήρι με μίλκσεϊκ πάνω του. 

Το κόμμα Reform UK ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ως κόμμα του Brexit με ξεκάθαρη και σκληρή στάση εναντίον της ΕΕ.

Ο Φάρατζ γνωστός για της θέσεις του υπερ της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν δίπλα στο Reform UK.

Λίγη ώρα αργότερα ο λαϊκιστής πολιτικός εμφανίστηκε με ένα μίλκσεϊκ στο χέρι λέγοντας: «το μίλκσεϊκ μου τους φέρνει όλους στις συγκεντρώσεις μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν εκτέλεσε τον 19χρονο πρωταθλητή πάλης Σαλέχ Μοχαμαντί με απαγχονισμό γιατί διαδήλωνε – Βασανίστηκε πριν πεθάνει
Τον κατηγορούσαν για τη δολοφονία δύο αστυνομικών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Ιράν και ανέφεραν ότι οι επιθέσεις έγιναν με «μαχαίρια και σπαθιά»
Saleh Mohammadi
Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή: Δεν τελειώνει ο πόλεμος λέει ο Νετανιάχου ενώ το Ιράν ορίζει αντικαταστάτη του Λαριτζανί και απειλεί με «πλήρη καταστροφή»
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ράλι στις τιμές του πετρελαίου αλλά και τα πολεμικά χτυπήματα, με το Ιράν να βομβαρδίζει τη Χάιφα και να βάζει στόχο αμερικανικό μαχητικό F-35 - «Ο πόλεμος έχει μπει σε νέα φάση» σχολιάζουν αναλυτές
Τραμπ, Νετανιάχου