Κόσμος

Ένας άλλος «Άγγελος» στην Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του

Το αγοράκι ξεψύχησε λόγω αποκόλλησης του εγκεφάλου του από το τράνταγμα. Για πάνω από 7 μήνες ήταν υποσιτισμένο και γεμάτο μώλωπες

Μία σοκαριστική υπόθεση, αντίστοιχη με αυτήν του 3χρονου Άγγελου από το Ηράκλειο, εκτυλίχθηκε στη Βρετανία. Πατριός κατηγορήθηκε για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία του 22 μηνών μωρού της συντρόφου του.

Το αγοράκι από την Βρετανία, που πρόλαβε να ζήσει μόνο 22 μήνες, ξεψύχησε αφού ο πατριός του το τράνταξε με τόση δύναμη, ώστε να του αποκολληθεί ο εγκέφαλός του. Ο λόγος της φονικής κακοποίησης από τον πατριό; Τον ενοχλούσε το κλάμα του.

Όλα έγιναν όταν η μητέρα άφησε τον μικρό Τσάρλι στον σύντροφό της Κρίστοφερ, στο σπίτι τους στην πόλη Ντάρλινγκτον ώστε να πάει στον γιατρό. Ο 38χρονος όμως ήθελε να παίξει ανενόχλητος τα video games του και δυστυχώς, το κλάμα του μωρού, τον αποσυντόνιζε.

Ο Κρίστοφερ σήκωσε τον Τσάρλι και ξεκίνησε να τον ταρακουνά με τόση δύναμη, ώστε να του προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Όταν ο 38χρονος κατάλαβε το τι έκανε, τότε κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.

«Έλα, Τσάρλι. Έλα, ξύπνα, ξύπνα», έλεγε στο νεκρό παιδί, σύμφωνα με το ηχητικό της κλήσης που ακούστηκε στην δίκη.

Ο πατριός για να κρύψει την ενοχή του, υποστήριξε πως ο μικρός Τσάρλι, πνίγηκε από μπισκότο. Πολύ γρήγορα αυτός ο ισχυρισμός φάνηκε ψευδής καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε καθαρή αποκόλληση εγκεφάλου.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία του πνοή, μία ημέρα αργότερα.

Ζούσε μία κόλαση για τουλάχιστον 7 μήνες

Μετά την έρευνα των αρχών και κατά την διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε πως το παιδί ζούσε βασανιστήρια από τον πατριό του, για τουλάχιστον 7 μήνες.

Δάσκαλοι του βρεφικού σταθμού στο οποίο πήγαινε ο Τσάρλι, κατέθεσαν πως το παιδί σχεδόν πάντα ήταν γεμάτο με μώλωπες και φαινόταν υποσιτισμένο.

«Δυσκολευόταν να καθίσει, ενώ για να μην πονάει έπρεπε να του βάζουμε μαξιλάρια στην πλάτη του για να στηρίζεται», αποκάλυψε η υπεύθυνος του σταθμού.

Η μητέρα του παιδιού, Πόλα Ρόμπερτς, καταδικάστηκε για παραμέληση ανηλίκου και παραδέχτηκε ότι ο 38χρονος σύντροφός της, ήταν βίαιος με τον Τσάρλι.dolofonia vretaniaO Κρίστοφερ με τον Τσάρλι, όταν ήταν ακόμα βρέφος – Φωτογραφία: Durham Police

Ένα από τα φρικιαστικά επεισόδια κακοποίησης που βίωσε το παιδί, ήταν αυτό που ο 38χρονος τον έσφιξε δυνατά από τον λαιμό, πνίγοντάς το για να τον κάνει να σταματήσει το κλάμα.

Ο 38χρονος όπως είναι λογικό, καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δέκα λεπτά απόλυτου τρόμου σκόρπισαν πατέρας και γιος στο Σίδνεϊ - Στους 16 ο αριθμός των νεκρών μετά το αιματοκύλισμα
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η παραλία ήταν γεμάτη με κόσμο, όταν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ η αστυνομία τόνισε ότι περίπου 1.000 άτομα παρευρίσκονταν στην εκδήλωση του Χάνουκα
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί για να το τοποθετήσει σε μια σύνθεση σε σχήμα Αστέρα του Δαυίδ κατά τη διάρκεια αγρυπνίας κοντά στην παραλία, που πραγματοποιήθηκε μετά από ένα θανατηφόρο πυροβολισμό στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Χανουκά, στο Τελ Αβίβ
8
Γερμανία: Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες που είναι ύποπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
Τρεις Μαροκινοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Σύριος σκόπευαν να ρίξουν ένα όχημα σε πολυσύχναστη αγορά στην περιοχή Dingolfing-Landau με σκοπό να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους
Γερμανοί αστυνομικοί