Κόσμος

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε κλαμπ στη Μελβούρνη – video

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς σε κλαμπ στην πολιτεία Βικτώρια στη Μελβούρνη.

Ο νεκρός και οι τραυματίες είναι μέλη του προσωπικού ασφαλείας που βρίσκονταν στην πόρτα του κλαμπ Love Machine και ένας πελάτης που περίμενε για να μπει στο νυχτερινό αυτό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην συνοικία Πράχραν στη Μελβούρνη.

“Φαίνεται ότι (κάποιοι ή κάποιος) πυροβόλησε από ένα αυτοκίνητο προς τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κλαμπ”, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Άντριου Στάμπερ της αστυνομίας της πολιτείας.

“Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη. Αυτό είναι ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα από τα πιο γνωστά της Μελβούρνης σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες”, πρόσθεσε.

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι εξάλλου ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο που τραυματίστηκαν, ηλικίας 29 και 50 ετών αντίστοιχα, δεν φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 03:20 τοπική ώρα (20:20 ώρα Ελλάδος του Σαββάτου).

https://youtu.be/cldX3SGfclE

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε στο AFP ότι δεν πρόκειται μάλλον για κάποιο επεισόδιο που συνδέεται με την τρομοκρατία και επικεντρώνονται κυρίως στην εκδοχή να αφορά συμμορίες μοτοσικλετιστών, γράφει η εφημερίδα The Age της Μελβούρνης.

Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να επαληθεύσει αν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο περιστατικό αυτό και μια μαύρη Porsche που εθεάθη να φεύγει από τη συνοικία και αργότερα βρέθηκε τυλιγμένη στις φλόγες σε άλλη περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό – Απειλές Ιράν σε αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες – «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ είναι στο Ιράν», λέει Ρώσος πρέσβης
Χάος και πάλι στη Βηρυτό με ισραηλινούς βομβαρδισμούς - Το Ιράν απειλεί να στοχοποιήσει αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες και καλεί σε εκκενώσεις
Λίβανος
Ανατροπή στην υπόθεση δηλητηρίασης μητέρας και κόρης στην Ιταλία τα Χριστούγεννα: Έρευνα για ανθρωποκτονία με ρικίνη
Η 15χρονη Σάρα Ντι Βίτα και η 50χρονης μητέρας της, Αντονέλα Ντι Τζέλσι πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών - Ο σύζυγος της γυναίκας, Τζιάνι ανάρρωσε και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας δεν είχε παραστεί στο γεύμα
Μητέρα και κόρη νεκρές μετά την κατανάλωση θαλασσινών σε ρεβεγιόν
Ένας νεκρός και περισσότεροι από 50 τραυματίες από φωτιά σε πετροχημικό εργοστάσιο στην Ρωσία - Δείτε βίντεο
Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας επέβαλε προσωρινά περιορισμούς στο τοπικό αεροδρόμιο στο Νιζνεκάμσκ, που βρίσκεται σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας
Ρωσία