Κόσμος

Έπαιζε με την ομπρέλα στη βροχή και τον χτύπησε κεραυνός [vid]

Τύχη βουνό είχε ένα 12χρονο αγόρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε με την ομπρέλα του στη βροχή.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου ο 12χρονος φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι με την ομπρέλα του στη βροχή.

Ενώ βρισκόταν από υπόστεγο, αποφάσισε να βγει στον κήπο κατά τη διάρκεια της ισχυρής βροχής στην πόλη Posadas, στην Αργεντινή.

Σώθηκε από θαύμα

Όταν όμως βγήκε στον κήπο, χτύπησε τον 12χρονο κεραυνός. Στάθηκε ευτυχώς αρκετά τυχερός καθώς, όπως αναφέρεται, σώθηκε από θαύμα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με πρώην δημοσιογράφο του CNN που πήρε συνέντευξη από θύμα ληστείας που «ανέστησε» με AI
«Υπάρχουν επιζώντες από αυτό το μακελειό από τους οποίους θα μπορούσατε να πάρετε συνέντευξη και να λάβετε πραγματικές δηλώσεις και απόψεις στη θέση ενός πραγματικού μυθεύματος»
Ο Τζιμ Ακόστα (αριστερά) με το άβαταρ του Χοακίν Φίνιξ