Κόσμος

Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν – «Θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης για τους Αμερικανούς»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του Δημοκρατικού αντιπάλου του στις εκλογές, λέγοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν θα ήταν ο «χειρότερος εφιάλτης» για τους Αμερικανούς και παρουσιάζοντας την πιθανή προεδρία του ως Αρμαγεδδώνα.

«Αν θέλετε να φανταστείτε τη ζωή υπό την προεδρία του Μπάιντεν, φανταστείτε τα καμένα ερείπια της Μινεάπολης, τη βίαιη αναρχία του Πόρτλαντ, τα αιματοβαμμένα πεζοδρόμια του Σικάγο, σε όλες τις πόλεις της Αμερικής», είπε ο Τραμπ, λίγες ώρες πριν από την ομιλία που πρόκειται να εκφωνήσει ο αντίπαλός του στο συνέδριο του Δημοκρατικού κόμαμτος.

«Διακυβεύεται η επιβίωση της χώρας μας (…) Αυτοί οι άνθρωποι τρελάθηκαν», συνέχισε, στην προεκλογική συγκέντρωσή του στο Ολντ Φορτζ, μια κωμόπολη της Πενσιλβάνιας που απέχει λιγότερα από 10 χιλιόμετρα από το Σρκάντον, τη γενέτειρα του Μπάιντεν. «Θέλουν να κατασχέσουν τα όπλα μας (…) Θα απαγορεύσει το αμερικανικό πετρέλαιο (…) Το μόνο πράγμα που δεν θέλουν να καταργήσουν, είναι οι φόροι σας», συνέχισε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον Μπάιντεν ότι ξεχνά από πού προέρχεται. «Θα μας θυμίσει απόψε ότι γεννήθηκε στο Σκράντον, αλλά έφυγε από εδώ πριν από 70 χρόνια. Εγκατέλειψε το Σκράντον, εγκατέλειψε την Πενσιλβάνια», συνέχισε. «Πέρασε μισό αιώνα ξεπουλημένος στην Ουάσινγκτον, είναι εκεί εδώ και 47 χρόνια και τώρα θέλει να κάνει τη διαφορά; Δεν το νομίζω», ειρωνεύτηκε.

Ο Τραμπ κέρδισε την Πενσιλβάνια, μια αμφίρροπή Πολιτεία, στις εκλογές του 2016, με πολύ μικρή διαφορά από τη Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φόβοι ότι ο θάνατος του Ελ Μέντσο θα πυροδοτήσει νέο κύκλο αίματος από τα καρτέλ ναρκωτικών σε Ισημερινό και Κολομβία
Στην Κολομβία, ο θάνατος του Ελ Μέντσο θα επηρεάσει άμεσα την οικονομική μηχανή που υποστηρίζει μερικές από τις πιο επικίνδυνες ένοπλες ομάδες της χώρας.
Μεξικό
Ελεύθερος με εγγύηση ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας – Κατηγορείται ότι έδινε κυβερνητικές πληροφορίες στον Έπσταϊν
Μετά τη σύλληψη, η οικογένεια της Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία είχε κατηγορήσει τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε ότι «επαινούμε τις βρετανικές αρχές για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων»
O Πίτερ Μάντελσον
Η Νέα Υόρκη αντιμέτωπη με χιονοθύελλα «τέρας», μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της πόλης – Απόκοσμες εικόνες
Άνεμοι μέχρι 30 χλμ./ώρα (σε συνδυασμό με πυκνή χιονόπτωση) έπληξαν το Νιου Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη, την Πενσιλβάνια, το Κονέκτικατ, το Ρόουντ 'Αιλαντ και τη Μασαχουσέτη - Χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων
Χιονοθύελλα στη Νέα Υόρκη
10.000 Μεξικανοί στρατιώτες στην περιοχή των αιματηρών ταραχών μετά τη δολοφονία του βαρόνου «Ελ Μέντσο»
Ο 59χρονος Νεμέσιο Οσεγκέρα θεωρείτο ο τελευταίος από τους μεγάλους «νονούς» του Μεξικού, μετά τη σύλληψη των ιδρυτών του αντιπάλου καρτέλ Σιναλόα, «Ελ Τσάπο» και «Μάγιο»
Μέλη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Μεξικού σε συναγερμό μετά τον θάνατο του Nemesio Oseguera, «El Mencho»
Axios: Κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ τον προειδοποιεί για μακροχρόνια εμπλοκή στη Μέση Ανατολή, αν χτυπήσει το Ιράν – Διαψεύδει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τραμπ εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες να κλίνει προς την επιλογή στρατιωτικού πλήγματος, αν και συμφώνησε να δοθεί επιπλέον χρόνος στις διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ και Νταν Κέιν