Κόσμος

Ερντογάν για Ιμάμογλου: Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τους θεατρινισμούς της αντιπολίτευσης

Τα προβλήματα του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «δεν είναι θέματα της χώρας, αλλά μιας χούφτας καιροσκόπων»

Η αντιπολίτευση προσπαθεί να καλύψει τα εσωτερικά της λάθη με «μεγαλύτερα λάθη», δήλωσε ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη σύλληψη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Η αντιπολίτευση προσπαθεί να παρουσιάσει τους εσωτερικούς της καβγάδες ή τις διαμάχες της με το νόμο ως προβλήματα της χώρας. Η φιλοδοξία τους έχει σχεδόν αιχμαλωτίσει το μυαλό», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν, στην πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Η αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ της και το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), δεν μπορούν να απαντήσουν στις κατηγορίες που θέτει η δικαιοσύνη σχετικά με τα θέματα του διπλώματος και της διαφθοράς. Αντί να απαντούν, καταφεύγουν στην εύκολη λύση του να εξαπατούν τον λαό» συνέχισε. 

«Δεν έχουμε ούτε χρόνο για να σπαταλήσουμε σε μάταιες συζητήσεις, ούτε σωρούς χρημάτων για να τα πετάμε απερίσκεπτα», είπε στην ομιλία του στην Άγκυρα.

Τα προβλήματα του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «δεν είναι θέματα της χώρας, αλλά μιας χούφτας καιροσκόπων», συνέχισε. «Δεν έχουμε χρόνο να σπαταλήσουμε στους θεατρινισμούς της αντιπολίτευσης», πρόσθεσε.

«Αν έλεγαν ότι το δίπλωμα είναι έγκυρο και σύμφωνα με τη διαδικασία, και αν έλεγαν ότι δεν υπάρχει αδικία ή διαφθορά στην πόλη, τότε θα μπορούσαν να το συζητήσουν με ειδικούς στο θέμα. Αλλά δεν το κάνουν, δεν μπορούν να το κάνουν.

Γιατί ξέρουν καλύτερα από όλους ότι αυτά είναι αλήθεια» τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φρένο» από τη Νορβηγία στα σενάρια «μεταβίβασης» του Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ: «Η απόφαση είναι οριστική»
«Μόλις ανακοινωθεί ένα βραβείο Νόμπελ, δεν μπορεί να ανακληθεί, να μοιραστεί ή να μεταβιβαστεί σε άλλους» ανακοίνωσαν η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ
Νόμπελ Ειρήνης
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά παραδέχτηκε ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη - Πολλά θύματα πέθαναν στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν
Ο Ζακ Μορέτι ισχυρίζεται τώρα ότι δεν γνωρίζει γιατί η πόρτα εξυπηρέτησης ήταν εξαρχής κλειδωμένη, ενώ το προσωπικό του μπαρ αναφέρει ότι η είσοδος τους από την συγκεκριμένη έξοδο κινδύνου «απαγορευόταν»
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο έξω από το μπαρ «Le Constellation», μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana στη νοτιοδυτική Ελβετία
Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ινδονησία
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 77 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρο σημειώθηκε στα ανοιχτά των ακτών του νησιωτικού συμπλέγματος Ταλάουν
Σεισμός