Κόσμος

Εσθονία: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank στην Εσθονία, ο Άιβαρ Ρέχε.

Η αστυνομία αναζητούσε τον Ρέχε από την Δευτέρα, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Ταλίν. Ο Ρέχε ήταν επικεφαλής της εσθονικής μονάδας της Danske Bank από το 2007 έως το 2015.

Η τράπεζα βρίσκεται υπό έρευνα σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Δανία, η Βρετανία και η Εσθονία, για ύποπτες πληρωμές ύψους περίπου 200 δισεκ. ευρώ μέσω της μικρής εσθονικής θυγατρικής της από το 2007 έως το 2015.

Ο Ρέχε ήταν μάρτυρας στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά όχι ύποπτος, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας της Εσθονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.