Site icon NewsIT
18:55 Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ετοιμάζουν νέα αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις στην Ιρλανδία ξεκίνησαν εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να αγοράσουν πλοιάριο που θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Ετοιμάζουν  νέα αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Η εκστρατεία “Ιρλανδικό Πλοίο στη Γάζα” έχει στόχο να συγκεντρωθεί μία ομάδα 30 έως 50 ατόμων από την Ιρλανδία, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και ακτιβιστές που θα επιβιβαστούν στο στολίσκο που θα επιχειρήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας.

“Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη διεθνώς για το Δεύτερο Στολίσκο της Ελευθερίας, που συγκεντρώνεται από τις ίδιες οργανώσεις που διοργάνωσαν και τον Στολίσκο της Ελευθερίας στο τέλος Μαΐου”, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Αναμένεται ότι στο στολίσκο θα συμμετέχουν 10 έως 15 πλοία, που θα μεταφέρουν εφόδια και επιβάτες.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version