Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Φαρμάκι Μαρί Σαντάλ για Λετίθια μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σοφία [vid]

Φαρμάκι Μαρί Σαντάλ για Λετίθια μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σοφία [vid]

Λίγες ώρες μετά την ένταση ανάμεσα στη βασίλισσα Σοφία και τη βασίλισσα Λετίθια, πήρε θέση στη διαμάχη που κατέγραψαν οι κάμερες η Μαρί Σαντάλ.

Η πριγκίπισσα της Δανίας Μαρί Σαντάλ πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της βασίλισσας Σοφίας και έσταξε φαρμάκι για τη συμπεριφορά της βασίλισσας Λετίθια.

Βλέποντας τις εικόνες από το βασιλικό ξεκατίνιασμα που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση της Λετίθια.

Οργή Μαρί Σαντάλ για Λετίθια

“Έγινε πράγματι αυτό;” ήταν η πρώτη της αντίδραση και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. “Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος; Αυτό είναι απαίσιο” συνέχισε. “Αυτό με κάνει να αισθάνομαι τόσο θυμωμένη!”. Και πάλι δεν σταμάτησε εκεί.

“Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά! Πραγματικά έδειξε τον πραγματικό της εαυτό” έγραψε σε άλλο tweet. Επέλεξε να δείξει τη στήριξή της στη βασίλισσα Σοφία ανεβάζοντας και μια οικογενειακή φωτογραφία με ένα ξεχωριστό μήνυμα. “Ευτυχισμένοι παππούδες! Η οικογένεια είναι τα πάντα”.

Η Μαρί Σαντάλ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας που είναι και θεία της, καθώς είναι αδερφή του πεθερού της Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις