Κόσμος

Financial Times: Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για την Κύπρο μετά το όχι στο κούρεμα

Το πρώτο σενάριο αφορά στη συμμετοχή της Ρωσίας στη διάσωση της Κύπρου. Η εφημερίδα βλέπει είτε συμφωνία που θα περιλαμβάνει πρόσβαση στο φυσικό αέριο είτε εξαγορά κυπριακής τράπεζας από κάποια ρωσική.

Το δεύτερο σενάριο είναι η υπαναχώρηση της Κύπρου και η επανεξέταση της ιδέας επιβολής υψηλότερου φόρου στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.

Τρίτο σενάριο είναι η υποχώρηση της ευρωζώνης, με την ελπίδα του κ. Αναστασιάδη ίσως να είναι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μπροστά στην προοπτική κυπριακής εξόδου από την ευρωζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap