Κόσμος

Φονική κατολίσθηση στην Κίνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 93 αγνοουμένων

Οι διασώστες στα νοτιοδυτικά της Κίνας απομάκρυναν σήμερα πτώματα που είχαν καταπλακωθεί από πέτρες και λάσπες, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 93 αγνοουμένων μετά την κατολίσθηση που εξαφάνισε ένα ορεινό χωριό.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους για τον εντοπισμό επιζώντων στο χωριό Σίνμο, που βρίσκεται στα ορεινά της κινεζικής επαρχίας Σετσουάν. Η κατολίσθηση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι σήμερα ανασύρθηκαν δέκα πτώματα, σε αντίθεση με χθεσινή αναφορά του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua που ανέβαζε τον αριθμό των επιβεβαιωμένων νεκρών σε 15.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS