Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτιές – Πρίγκιπας Κάρολος: Ενισχύει οικονομικά τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Φωτιές – Πρίγκιπας Κάρολος: Ενισχύει οικονομικά τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Οι καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα ευαισθητοποίησαν και τον Κάρολο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξάλλου έχει ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας και τους ανθρώπους της.

Αποδεικνύοντας γι’ άλλη μία φορά εμπράκτως την αγάπη του προς την Ελλάδα ο πρίγκιπας Κάρολος δηλώνει παρών και σε αυτή την εξαιρετικά  δύσκολη μετά τις φωτιές, συγκυρία για τη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Παρασκευή (13.08.2021), ο πρίγκιπας της Ουαλίας προχωρά στη στήριξη των θυμάτων των πυρκαγιών, μέσω δωρεάς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ).

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να
στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα
συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για τον λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές».

H Α.Β.Υ. Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας διέθεσε το ποσό απευθείας στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο του Ε.Ε.Σ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω στοιχεία.

Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013
Αιτιολογία: «Πυρκαγιές»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις