Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμαλ Αλαμουντίν: Η φωτογραφία – δώρο στους καλεσμένους του γάμου τους

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμαλ Αλαμουντίν: Η φωτογραφία – δώρο στους καλεσμένους του γάμου τους

Μια ανέμελη και ρομαντική φωτογραφία τους αποφάσισαν να κάνουν δώρο στους φίλους τους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στο γάμο τους στη Βενετία ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Αν σκεφτεί κανείς τους καλεσμένους που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Βενετία για να παραβρεθούν στο γάμο του γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ με την εκλεκτή της καρδιάς του Αμάλ Αλαμουντίν, τότε θα καταλάβει πως δεν έχουν ανάγκη από ακριβά δώρα.

Γι’ αυτό το ζευγάρι, που κάλυψε όλα τα έξοδα των καλεσμένων του, αποφάσισε να τους κάνει ένα δώρο πιο προσωπικό. Μια φωτογραφία του!

Μια φωτογραφία όπου ο Τζορτζ έχει στην αγκαλιά του τη γυναίκα του. Η Αμάλ Αλαμουντίν χαμογελά κι εκείνος της δαγκώνει το καπέλο που φορά περιπαικτικά.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα σημείωμα του νεόνυμφου ζεύγους. «Είμαστε και οι δυο τόσο χαρούμενοι που είστε εδώ. Κάνατε μεγάλο ταξίδι, γι’ αυτό κι εμείς θα το κάνουμε να αξίζει. Ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Σημαίνει τα πάντα για εμάς».

Σύμφωνα με τη Daily Mirror ο Τζορτζ Κλούνεϊ αστειεύτηκε καλώντας τους καλεσμένους του να φύγουν από τη Βενετία πριν…. φτάσει ο λογαριασμός.

Από τους καλεσμένους ζητήθηκε να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από το γάμο. Γι’ αυτό απαγόρευσαν στους καλεσμένους να έχουν μαζί τους στην 20λεπτη τελετή τα κινητά τους τηλέφωνα. Άλλωστε, τα δικαιώματα έχουν δοθεί στο Vogue και τα χρήματα που θα πάρει το ζευγάρι, θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοκούς. Αλλά το ζευγάρι δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στα ΜΜΕ η φωτογραφία – δώρο.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

George Clooney – Amal Alamuddin: Η πρώτη βόλτα ως νιόπαντροι!

George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου του στη Βενετία

George Clooney: Οι πρώτες φωτογραφίες από την δεξίωση του γάμου του με την Amal Alamuddin

Παρέλαση… stars στο γάμο του George Clooney

O Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε ξεγελώντας τους παπαράτσι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε