Κόσμος

Γαλλία: Άλλα 12.565 κρούσματα κορονοϊού – Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Παρίσι

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα 12.565 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, επί συνόλου 619.190 κρουσμάτων.

Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 32 τις τελευταίες 24 ώρες, επί συνόλου 32.230.

Τις τελευταίες επτά ημέρες ο αριθμός των νοσηλευομένων ανήλθε σε 4.264, ανάμεσά του 893 κρούσματα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Κατάσταση ύψιστου συναγερμού στο Παρίσι

Η περιφέρεια του Παρισιού κηρύχθηκε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, πράγμα που επισύρει την λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων από την Τρίτη.

Η νέα δέσμη περιοριστικών μέτρων θα ανακοινωθεί αύριο και θα είναι διάρκειας δεκαπέντε ημερών, διευκρίνισε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με ένα δείπνο απόλυτης χλιδής από τη βασιλική οικογένεια «σφραγίστηκε» η επίσκεψη Τραμπ στη Βρετανία - «Μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου»
Δημιουργήθηκε ακόμη και ειδικό κοκτέιλ για την περίσταση ενώ τα βλέμματα κέντρισαν οι ενδυματολογικές επιλογές των κυριών
Aaron Chown 2