Κόσμος

Gazprom: Θα ολοκληρώσει μόνη τον αγωγό Nord Stream 2 σε περίπτωση κυρώσεων

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom είναι σε θέση να ολοκληρώσει μόνη της την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2 σε περίπτωση κυρώσεων από τις ΗΠΑ.

Η Gazprom δεν φαίνεται να ανησυχεί στην περίπτωση που οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις στις εταιρείες που συμμετέχουν στην τοποθέτηση του ρωσικού υποθαλάσσιου αγωγού, σύμφωνα με τον κ. Γιανόφσκι.

Ο Ρώσος υφυπουργός Ενέργειας Ανατόλι Γιανόφσκι μιλώντας στην διεθνή διάσκεψη με θέμα «Οι προοπτικές της ενεργειακής συνεργασίας της Ρωσίας με την ΕΕ στον τομέα του φυσικού αερίου» που πραγματοποιείται στο Βερολίνο τόνισε χαρακτηριστικά: «Εάν, εξαιτίας των πιέσεων, οι εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν στον εν λόγω έργο, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό, η οικονομική κατάσταση της Gazprom, η οποία είναι διαφανής, της επιτρέπει να ολοκληρώσει αυτοτελώς το έργο, αναλαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες υποχρεώσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό