Κόσμος

Γερμανία: 11 θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία ημέρα

11 νέοι θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν στην Γερμανία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Την τελευταία ημέρα επίσης ακόμα 333 άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον ιό, σύμφωνα με τα όσα που ανακοινώθηκαν.

Συνολικά, σύμφωνα με τα δεδομένα του ινστιτούτου, έχουν χάσει τη ζωή τους 8.511 άνθρωποι επί συνόλου 181.815 κρουσμάτων μόλυνσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η EBU απειλεί με κυρώσεις τους Ισπανούς σχολιαστές της Eurovision επειδή αναφέρθηκαν στον πόλεμο στη Γάζα
Οι 2 παρουσιαστές αναφέρθηκαν σε επιστολή που έστειλε η Ισπανία στην EBU για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision αλλά και στον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη Γάζα
Τραγουδίστρια
6