Κόσμος

Γερμανία: 90 νεκροί και 10.864 κρούσματα σε 24 ώρες

Κατά 10.864 αυξήθηκε τις προηγούμενες 24 ώρες ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη Γερμανία. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, τα περιστατικά μολύνσεων στη χώρα φθάνουν πλέον τα 929.133.

Το ίδιο διάστημα, 90 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Γερμανία – σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ – φθάνει τους 14.112 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame