Κόσμος

Γιατί η Τουρκία “τρέμει” με τον σεισμό που έγινε στο Αιγαίο – Πως προετοιμάζεται για μεγαλύτερο

Τα ελληνικά νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κουνήθηκαν για τα καλά αλλά άντεξαν. Αντιθέτως στην Τουρκία κυριολεκτικά τρέμουν το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου . Όχι μόνο λόγω των ζημιών και των πολλών τραυματιών αλλά επειδή ο σεισμός που φοβούνται ότι θα προκύψει αποτελεί γι΄ αυτούς στρατηγικό κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει – «Βρομερός μπάσταρδος ο Ζελένσκι»
«Βλέπουμε ότι ο Ζελένσκι επιχειρεί να αρνηθεί την επίθεση, και τα δυτικά ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της Ουκρανίας» σημείωσε ο Πεσκόφ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ντμιτρι Μεντμέντεφ 27