Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιούλια Σκριπάλ: Τα πρώτα της λόγια μετά από την δηλητηρίαση! Το τηλεφώνημα στην Βικτώρια και τι ζήτησε

Γιούλια Σκριπάλ: Τα πρώτα της λόγια μετά από την δηλητηρίαση! Το τηλεφώνημα στην Βικτώρια και τι ζήτησε

Η Γιούλια Σκριπάλ ξύπνησε μετά από την δηλητηρίαση και φαίνεται πως κάθε μέρα γίνεται και καλύτερα… Σήμερα, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της βρετανικής αστυνομίας για το περιστατικό.

Η Γιούλια Σκριπάλ, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται όπως και η πατέρας της Σεργκέι,  τόνισε στην ανακοίνωση της ότι  “ολόκληρο το επεισόδιο είναι κάπως αποπροσανατολιστικό”.

«Ξύπνησα πριν από μια εβδομάδα και χαίρομαι που λέω ότι καθημερινά δυναμώνω», δήλωσε η 33χρονη στη δήλωση που εξέδωσε μέσω της αστυνομίας του Λονδίνου.

“Είμαι σίγουρη πως πιστεύετε ότι ολόκληρο το επεισόδιο είναι κάπως αποπροσανατολιστικό και ελπίζω ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειας μου κατά την περίοδο της ανάρρωσης μου”, τονίζεται στη δήλωση.

Το τηλεφώνημα στη ξαδέλφη της

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα η Γιούλια Σκριπάλ επικοινώνησε και με την ξαδέλφη της, Βικτώρια. Η Βικτώρια υποστήριξε ότι η Γιούλια της τηλεφώνησε και της είπε ότι όλα είναι καλά. Μάλιστα, όπως τόνισε, η Γιούλια της είπε ότι και ο πατέρας της είναι καλά και απλά ξεκουράζεται!

Η ίδια φέρεται να είπε επίσης  ότι «η κατάσταση της υγείας μας είναι φυσιολογική, κανένας μας δεν έχει προβλήματα που να μην μπορούν αποκατασταθούν» και «σύντομα θα πάρω εξιτήριο».

Μάλιστα, η Βικτόρια Σκριπάλ υποστήριξε ότι έχει μαγνητοφωνημένη την συνομιλία τους που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ. Πάντως, εντύπωση έχει προκαλέσει σε πολλούς το γεγονός ότι οι Αρχές επέτρεψαν στην Γιούλια να επικοινωνήσει με κάποιον δικό της άνθρωπο πριν καταθέσει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις