Κόσμος

“Γκρέμισε” το YouTube το “Bohemian Rhapsody” των Queen! Video

Σπάει κάθε ρεκόρ το "Bohemian Rhapsody" των Queen, καθώς το βίντεο του θρυλικού τραγουδιού έγινε το πρώτο που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του '70 και πριν από τη δεκαετία του '90 και πέρασε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου views στο YouTube.

Για να γιορτάσουν το ιστορικό ρεκόρ, τα μέλη των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Universal Music και το YouTube / Google για να δημιουργήσουν μια νέα εκδοχή του αρχικού βίντεοκλιπ.

Οι Μέι και Τέιλορ, οι οποίοι δίνουν στους θαυμαστές τη δυνατότητα να έχουν συμμετοχή στις επόμενες κυκλοφορίες των Queen στο YouTube, δήλωσαν, σύμφωνα με το Variety: “Είναι τιμή μας που το «Bohemian Rhapsody» μόλις έφθασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube”.

“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τρία νέα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια μας, όλα με τη συνεργασία σας!”

“Είτε είστε μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, εικαστικός καλλιτέχνης, ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε. Πηγαίνετε στο http://www.youarethechampions.com για να μάθετε περισσότερα και θα σας δούμε κάπου στην πορεία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό πολέμου με 36 νεκρούς άμαχους σε Ινδία και Πακιστάν – Μαίνονται οι εχθροπραξίες και οι βομβαρδισμοί στο Κασμίρ
26 οι νεκροί άμαχοι στο Πακιστάν, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Στους 10 οι νεκροί στην Ινδία - Αυξάνεται και ο αριθμός των τραυματιών - Στα πρόθυρα του πολέμου οι 2 χώρες
Στρατός Πακιστάν 3
Ανανεώθηκε πριν 57 λεπτά
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας