Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η απίστευτη αντίδραση της σερβιτόρας την ώρα της επίθεσης στο Λονδίνο [vid]

Η απίστευτη αντίδραση της σερβιτόρας την ώρα της επίθεσης στο Λονδίνο [vid]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η αντίδραση της σερβιτόρας σε καφέ στο Λονδίνο λίγα μέτρα από το σημείο που έπεφτε νεκρός ο 19χρονος φανατικός ισλαμιστής ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι τρία άτομα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Την ώρα λοιπόν που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής άρχισαν να εκκενώνουν τα καταστήματα γύρω από το σημείο που κείτονταν νεκρός ο τρομοκράτης ο οποίος μάλιστα είχε πάνω του έναν μηχανισμό ο οποίος στο τέλος αποδείχθηκε ψεύτικος.

Οι αστυνομικοί μπήκαν και σε ένα καφέ και αυτό μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και αυτό που θα δείτε είναι πραγματικά κωμικοτραγικό. Ο αστυνομικός μπαίνει μέσα στο καφέ και λέει προς πελάτες και προσωπικό: «Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενώσουμε το κατάστημα. Όλοι θα πρέπει να φύγουν. Υπάρχει μια τρομοκρατική επίθεση και κλείνουμε τα πάντα. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς πρέπει να με ακούσετε».

Click4More Λονδίνο: Εκτός κινδύνου τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι στο Στρίθαμ

Την ώρα που ο κόσμος αρχίζει να σηκώνεται από τα τραπέζια ακολουθώντας τις οδηγίες του αστυνομικού, μια σερβιτόρα ακούγεται να του λέει: «Δώστε μας μισή ωρίτσα. Ο κόσμος μόλις άρχισε να τρώει». Εμβρόντητος ο αστυνομικός κοιτάζει την σερβιτόρα και της λέει: «Κυρία μου, μόλις έπεσε νεκρός ένας τρομοκράτης λίγο πιο κάτω!»

Δείτε το απίστευτο περιστατικό

https://twitter.com/The_Write_Type/status/1224025845586702336?s=20

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις