Κόσμος

Η εικόνα που ντροπιάζει την Γαλλία και σοκάρει τον κόσμο

Ένα 16χρονο παιδί που κάποιοι αποφάσισαν ότι επειδή είναι Ρομά ήταν και ύποπτος για μια κλοπή, λιντσαρίστηκε και κρατήθηκε όμηρος από ομάδα "Εκδικητών" στην Γαλλία. Το παιδί βρέθηκε ημιθανές, πεταμένο σε ένα καρότσι σουπερ μάρκετ. Η υπόθεση αυτή συγκλονίζει όχι μόνο την Γαλλία αλλά και τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες του παιδιού είναι σοκαριστικές. Οι αυτοαποκαλούμενοι “Εκδικητές” απήγαγαν τον Ντάριους από τον καταυλισμό που έμενε με την οικογένειά του σε προάστιο του Παρισιού.

Ζήτησαν αρχικά από τη μητέρα του 12.000 ευρώ ως λύτρα για να της επιστρέψουν το παιδί της. Μετά έπεσαν στα 4.000 ευρώ και όταν δεν τους τα έδωσαν τον έδειραν ανελέητα και νομίζοντας ότι είναι νεκρός τον πέταξαν στην άκρη του δρόμου σε ένα καρότσι σούπερ – μάρκετ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή από την περασμένη Παρασκευή.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι περίπου 12 κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον 16χρονο και τον απήγαγαν.
Η μητέρα του είπε στην αστυνομία ότι της τηλεφώνησαν και της ζήτησαν λύτρα. Εκείνη δεν είχε τα χρήματα και τότε εκείνοι τον χτυπησαν άσχημα και τον πέταξαν στην άκρη του δρόμου κοντά στον καταυλισμό.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ χαρακτήρισε την πράξη αυτή αδικαιολόγητη και αδιανόητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος Ρομά που τον ξυλοκόπησαν ως… ύποπτο για διάρρηξη

Τι έπαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ; ΦΩΤΟ

Συνελήφθη στις ΗΠΑ πρώην φύλακας του Άουσβιτς

Διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε βαλίτσα! (ΦΩΤΟ)

Μια καράφλα κατέστρεψε τον αποχαιρετισμό του Χουάν Κάρλος στον θρόνο!…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό