Κόσμος

Η κάπα του Σούπερμαν σε δημοπρασία

Μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων της συλλογής είναι ένα κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε η Λαίδη Νταιάνα τον Ιούνιο του 1997.

Η μπέρτα του Σούπερμαν, μια χρυσή αλυσίδα του Ελβις Πρίσλεϊ, ένα κόσμημα της Λαίδης Νταϊάνα είναι μερικά από τα αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με τον πολιτισμό του 20ου αιώνα και πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία απόψε τη Νέα Υόρκη.

Πολλά ετερόκλητα αντικείμενα, περιλαμβάνονται στην συλλογή και θα εκτεθεί ενώπιον του κοινού στο ξενοδοχείο Γκουερνσέι του Μανχάταν, ενω οι ενδιφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν και στον ιστότοπο του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο.

Οι πλάκες που κρατούσε ο Τσάρλτον Ηστον στη χολιγουντιανή παραγωγή “Οι 10 εντολές” και η χρυσή αλυσίδα του Ελβις, μαζί με μια συλλογή από ανέκδοτες φωτογραφίες των μουσικών Τζον Λένον, Μικ Τζάγκερ και του Τζιμ Χέντριξ.

Μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων της συλλογής είναι ένα κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε η Λαίδη Νταιάνα τον Ιούνιο του 1997, δύο μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο της σε τροχαίο στο Παρίσι, και αναμένεται ότι η τιμή του θα κυμανθεί από 1,5 έως 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η χρυσή αλυσίδα του Ελβις Πρίσλεϊ που του την έκανε δώρο θαυμαστής του το 1963, είναι 14 καρατίων και στολισμένη με 48 διαμάντια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι εύχεται για τον Πούτιν «μακάρι να πεθάνει» και να έρθει ειρήνη για την Ουκρανία – Το αιχμηρό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Την ίδια ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν αντάλλαξε δώρα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών - Εκείνος της χάρισε κοσμηματοθήκη, ενώ η Μαρία Ζαχάροβα τού έδωσε φάκελο με μία έκθεσή της
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε βομβαρδιστικό Β-2 που περνάει πάνω από το Ιράν – Το AI βίντεο «μήνυμα» του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Έξι μήνες μετά τον βομβαρδισμό των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, ο Νετανιάχου φαίνεται να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα
τραμπ- νετανιαχου