Κόσμος

Η Μ. Λεπέν μήνυσε ράπερ που την απείλησε με ομαδικό βιασμό

Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ανέδειξε μία αναπάντεχη άνοδο της δύναμης της άκρας δεξιάς στη Γαλλία, με τουλάχιστον 11% των ψήφων.

Η αντιπρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας (FN) Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός ράπερ ο οποίος σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε στο Ιντερνετ την απείλησε με ομαδικό βιασμό.

Σε αυτό το βίντεο διαρκείας τεσσάρων λεπτών της ώρας ο ελάχιστα γνωστός ράπερ Κόρτεξ δεν τραγουδά, αλλά μιλάει απευθυνόμενος στην κάμερα με προσβλητικά λόγια για τη θυγατέρα του προέδρου του FN Ζαν Μαρί Λεπέν και την απειλεί με ανοίκειες εκφράσεις.

Η Μαρίν Λεπέν διεξάγει αυτή την εποχή προεκλογική εκστρατεία για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή στη βόρεια Γαλλία, όπου στον πρώτο γύρο εξασφάλισε περισσότερο από 18% των ψήφων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στην Ιταλία από την αυτοκτονία 14χρονου θύματος bullying και ομοφοβίας - «Κρατήστε μου μία θέση στο σχολείο» οι τελευταίες του λέξεις
Οι συμμαθητές του Πάολο Μέντικο τον φώναζαν στην τάξη «Πάολα» και «κοριτσάκι» - Επιστολές στον Πάπα Λέοντα, την Τζόρτζια Μελόνι και τον υπουργό Παιδείας
Ιταλική αστυνομία