Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μανία των ναζί της Ουκρανίας σε video – Αποτελείωναν όσους πηδούσαν στο κενό από τα παράθυρα του κτιρίου στην Οδησσό! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η μανία των ναζί της Ουκρανίας σε video – Αποτελείωναν όσους πηδούσαν στο κενό από τα παράθυρα του κτιρίου στην Οδησσό! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

– Νέες φρικιαστικές εικόνες από τη στιγμή του μακελειού της Παρασκευής στην Οδησσό
– Απεγνωσμένοι άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στο κτίριο των Συνδικάτων πηδούν στο κενό για να σωθούν αλλά πέφτουν στα χέρια των νεοναζί
– Οι επιθέσεις στους διασωθέντες έχουν καταγραφεί σε video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του YouTube
– ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ
– Καρέ καρέ πως ξεκίνησαν τα επεισόδια που οδήγησαν
– Για προβοκάτσια μιλά η Ρωσία, έρευνα υποσχέθηκε η Ουκρανία

Εικόνες φρίκης. Εικόνες μίσους, από εκείνες που θυμίζουν και αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος είναι ικανός για το χειρότερο. Ουκρανοί εναντίον Ουκρανών. Οι μεν υπέρ της ένωσης με τη «μητέρα» Ρωσία, οι δε υπέρ της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας. Άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα συνυπήρχαν. Αλλά προφανώς έκρυβαν το μίσος τους.

Είναι ακόμη ένα video ντοκουμέντο από το μακελειό της περασμένης Παρασκευής στην Οδησσό, όπου περισσότεροι από 40 άνθρωποι είτε κάηκαν ζωντανοί είτε πέθαναν από τις αναθυμιάσεις όταν παγιδεύτηκαν στο κτίριο των Συνδικάτων. Είχαν πάει εκεί για να βρουν καταφύγιο και να ξεφύγουν από τα επεισόδια που βρίσκονταν σε εξέλιξη απέξω.

Αλλά οι Ουκρανοί εθνικιστές «βομβάρδισαν» το κτίριο με μολότοφ, του έβαλαν φωτιά και τους καταδίκασαν σε θάνατο.

Κι όσοι τόλμησαν, στην απελπισία τους, να βουτήξουν στο κενό από τα παράθυρα για να σωθούν, είτε βρήκαν το θάνατο είτε έπεσαν στα χέρια των ναζί που βρίσκονταν εκεί. Αυτές τις επιθέσεις δείχνει το σοκαριστικό video, διάρκειας 17 δευτερολέπτων που έκανε πριν μερικές ώρες την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.

Δείχνει ανθρώπους να πηδούν από τα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου στην Οδησσό και ουρλιάζοντας να πέφτουν στο κενό. Καταλήγουν στο έδαφος καμένοι ή τραυματισμένοι βαριά. Αλλά το δράμα τους δεν έχει τελειώσει.

Ομάδες εθνικιστών, οπλισμένοι με ρόπαλα και άλλα «όπλα» τους επιτίθενται. Τους χτυπούν χωρίς έλεος. Ακούγονται τα ουρλιαχτά τους ξανά. Αυτή τη φορά γιατί τους δέρνουν.

Την ίδια ώρα, νέες εικόνες ντοκουμέντο από το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια που οδήγησαν στο μακελειό έρχονται στο φως. Η Ουκρανία προσπαθήσει να επιρρίψει τις ευθύνες στους φιλορώσους και τη Μόσχα.

Η Ρωσία όμως περνά στην αντεπίθεση και δίνει στη δημοσιότητα εικόνες και video από τις στιγμές πριν ξεσπάσει η φωτιά στο κτίριο των συνδικάτων.

Το κανάλι 1 της Ρωσίας επιχείρησε να φτιάξει το χρονοδιάγραμμα των επεισοδίων, φυσικά με τη… ματιά της Μόσχας. Υποτίθεται πως όλα ξεκίνησαν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: RUSSIA TODAY / ontimer.livejournal.com

Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσερνομόρετς και τη Μέταλιστ του Χάρκοβο. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί μέσα σε αυτό το εμφυλιακό κλίμα, δόθηκε η άδεια να γίνει ο αγώνας.

Μετά τον αγώνα, 1500 υποστηρικτές της κυβέρνησης του Κιέβου και φανατικοί οπαδοί ξεκίνησαν πορεία στην πλατεία όπου βρίσκεται το κτίριο των Συνδικάτων.

Εκεί, οι υποστηρικτές του Κιέβου, ανάμεσα στους οποίους και μέλη του ακροδεξιού κόμματος Δεξιός Τομέας, εισβάλλουν και καταστρέφουν τις σκηνές που είχαν στήσει φιλορώσοι διαδηλωτές. Οι συγκρούσεις ξεσπούν και το μακελειό δεν άργησε να έρθει.

Η στιγμή της επίθεσης στις σκηνές των φιλορώσων διαδηλωτών στην Οδησσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποδοχή ηρώων – Ελεύθεροι οι συλληφθέντες των αιματηρών επεισοδίων της Οδησσού – Μαυροντυμένος στην πόλη ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας

Οδησσός: Επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι επιζώντες του μακελειού

Ήθελαν να τους σκοτώσουν όλους! Πυροβολούσαν όσους ήταν στο κτίριο στην Οδησσό την ώρα που καίγονταν – Νέες εικόνες φρίκης από την Ουκρανία

Παραλήρημα εθνικιστών για το μακελειό στην Οδησσό: «Τους ψήσατε σαν μαγιάτικα σουβλάκια!» – Πήραν στο κυνήγι Ουκρανούς στρατιώτες στο Κραματόρσκ

Η φρίκη του εμφυλίου σαρώνει την Ουκρανία – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από το κτίριο που πυρπολήθηκε στην Οδησσό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε