Κόσμος

Η οικονομική κρίση “δεν έχει τελειώσει”

Η κρίση χρέους που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες της ζώνης του ευρώ δείχνει ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση "έχει κάθε άλλο παρά τελειώσει", δήλωσε από τη Ντόχα, ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Μάρκ Μάλοχ-Μπράουν.

“Αυτό που βλέπουμε στην αυξανόμενη κρίση χρέους των ευρωπαϊκών χωρών είναι ότι η (παγκόσμια) κρίση αναζωπυρρώνεται με διαφορετικούς τρόπους προς μία νέα και επικίνδυνη εξάπλωση”, εκτίμησε ο Μάλοχ- Μπράουν στο άνοιγμα της διήμερης συνόδου κορυφής του WEF.

“Η ανάγκη για σωστή μεταρρύθμιση των παγκόσμιων δημοσιονομικών παραμένει τόσο επείγουσα όσο πριν”, πρόσθεσε. “Πρέπει να βρεθούν έξυπνες ιδέες που θα αντιστοιχούν στα συγκεκριμένα προβλήματα”, υπογράμμισε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμοιβή 10 εκ. δολαρίων για τον πιο καταζητούμενο χάκερ, Βολοντίμιρ Τιμοστσούκ - Παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του Ουκρανού
Η τακτική τους ήταν πάντα η ίδια: Έμπαιναν στα δίκτυα, κλείδωναν κρίσιμα δεδομένα και ζητούσαν μεγάλα ποσά ως λύτρα, απειλώντας ότι θα διαρρεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες
Χάκερ 1