Κόσμος

Η Τρόικα ξεσκονίζει ημικρατικούς – Αντιδράσεις από CYTA και ΑΛΚ

Η Τρόικα ζητά να ενημερωθεί και για σειρά ζητημάτων εσωτερικής εταιρικής διακυβέρνησης των ημικρατικών. CYTA και Αρχη Λιμένων απάντησαν στο Υπουργείο Οικονομικών με επιστολή.

Οι συναντήσεις είχαν προγραμματιστεί για να γίνουν 21 και 22 Φεβρουαρίου αλλά αναβλήθηκαν λόγω προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο κατεπείγουσα νέα επιστολή που στάληκε προχθές από τον γενικό διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει τους γενικούς διευθυντές των αρμόδιων υπουργείων για τους ημικρατικούς οργανισμούς, για τη διευθέτηση συναντήσεων με εκπροσώπους της Τρόικα τη Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα