Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τζένιφερ Άνιστον τρομάζει φανς των Frinends και το… μετανιώνει [video]

Η Τζένιφερ Άνιστον τρομάζει φανς των Frinends και το… μετανιώνει [video]

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη Τζένιφερ Άνιστον, είναι το χιούμορ της. Και το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Η “Ρέιτσελ” από τα “Φιλαράκια” επέστρεψε στο… θρυλικό Σεντραλ Περκ (όπου εκείνη και οι υπόλοιποι της παρέας περνούσαν πολλές ώρες) για έναν και μόνο λόγο: για να τρομάξει φανς της θρυλικής σειράς. Έγινε viral αλλά τα όσα άκουσε μάλλον δεν της άρεσαν ιδιαίτερα!

Click4more Τζένιφερ Άνιστον: Για ποτό με τη “Μόνικα” και τη “Φίμπι”

Όλα έγιναν όταν ως guest στο Ellen Show, της φίλης της Έλεν ντε Τζένερις, η Τζένιφερ Άνιστον ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής γιατί η… Έλεν είχε δουλειές στο υπουργείο Μεταφορών για να ανανεώσει το δίπλωμά της. Κανείς δεν την πίστεψε. Ούτε καν η Άνιστον.

Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Στο ίδιο στούντιο (Warner Brothers Studio Lot) όπου γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής της Έλεν, γυρίζοντας κάποτε και τα «Φιλαράκια». Εκεί υπάρχουν ακόμη τα σκηνικά του Central Perk, της καφετέριας όπου η «Ρέιτσελ», η «Μόνικα», η «Φίμπι», ο «Ρος», ο «Τσάντλερ» και ο «Τζόι» έπιναν τον καφέ τους.

Εκεί λοιπόν, πολλοί από τους φανς της σειράς πηγαίνουν για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Κι όσοι το έκαναν την ημέρα που η Τζένιφερ Άνιστον παρουσίασε την εκπομπή της Έλεν, δεν μπορούσαν να φανταστούν πως πίσω από τον θρυλικό καναπέ ήταν κρυμμένη η «Ρέιτσελ». Ούτε και η Τζένιφερ Άνιστον μπορούσε η φανταστεί πως κανείς από όσους ρωτήθηκαν «ποιος ήταν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας», θα απαντούσαν… όλους τους άλλους και κανένας τη «Ρέιτσελ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@JenniferAniston hiding behind the “Friends” couch to scare tourists was a very good idea. @WBTourHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Και κάθε φορά που δινόταν μια απάντηση, «πεταγόταν» η Τζένιφερ Άνιστον και με απορία ρωτούσε «Ρος;», «Τζόι;». Δεν ήταν βέβαια μόνο αυτή η στιγμή που η τηλεοπτική «Ρέιτσελ» τρόμαζε τον κόσμο…

Δείτε όλο το video και θα καταλάβετε γιατί η Τζένιφερ Άνιστον έγινε… viral

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις