Κόσμος

Ίδια η Πενέλοπε Κρουζ! Σκοτώθηκε πολεμώντας τους τζιχαντιστές

Στη διάρκεια σύγκρουσης με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία σκοτώθηκε η 22χρονη Asia Ramazan Antar.

Η 22χρονη, που είχε γίνει γνωστή ως Αντζελίνα Τζολί του Κουρδιστάν αν και κατά τη γνώμη μας ήταν φτυστή η Πενέλοπε Κρουζ, σκοτώθηκε πολεμώντας τους τζιχαντιστές στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.

Η 22χρονη Asia Ramazan Antar είχε ενταχτεί στις τάξεις κουρδικής ομάδας που μαχόταν το Ισλαμικό Κράτος.

Γεννημένη το 1996, είχε ενταχθεί στο YPG το 2014 και είχε πολεμήσει σε μια σειρά μαχών κατά των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία πριν τον θάνατό της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικό ΥΠΕΞ για Patriot στην Κάρπαθο: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στα νησιά του Αιγαίου»
«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανοικτό προς συζήτηση σχετικά με το αντικειμενικό νομικό καθεστώς των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, τα οποία έχουν τεθεί υπό μη στρατιωτικό καθεστώς»
FILE - A Patriot missile mobile launcher is displayed outside the Fort Sill Army Post near Lawton, Okla., on March 21, 2023. (AP Photo/Sean Murphy, File) 35