Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ιδού η… νέα Πίπα! Γνωρίστε την εντυπωσιακή κουμπάρα της Μέγκαν Μαρκλ [vids, pics]

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από Instagram: @jessicamulroney

Ονομάζεται Jessica Mulroney, είναι η καλύτερη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και θα την συνοδέψει στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι. Η εντυπωσιακή γυναίκα που… υπάρχουν φόβοι πως θα επισκιάσει την νύφη!

Ίσως στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ ζήσουμε ένα… déjà vu! Στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το 2011, ήταν η αδελφή της, Πίπα, εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της! Η αδελφή της νύφης φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την -επίσης- εντυπωσιακή σιλουέτα της. Κάπως έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως είχε ακόμη μεγαλύτερο… αντίκτυπο και από την ίδια την νύφη!

Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τον Μάιο του 2018, ωστόσο, όταν η Μέγκαν Μαρκλ θα… οδεύει προς την “αιώνια” αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να συμβεί κάτι ανάλογο!

Κι αυτό διότι η κουμπάρα της αμερικανίδας ηθοποιού είναι μια επίσης εντυπωσιακή γυναίκα! Ονομάζεται Jessica Mulroney και δεν είναι μόνο η καλύτερη και πλέον έμπιστη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ. Είναι επίσης… εξαιρετικά “δικτυωμένη” και επιτυχημένη οργανώτρια γάμων!

Μέγκαν Μαρκλ
Οι δύο κολλητές φίλες / Φωτογραφία από: Daily Mail

Την συνοδεύουν, μάλιστα, πολλά παρατσούκλια: Ένα από αυτά είναι το “η Γκουίνεθ Πάλτροου του Καναδά”! Λέγεται πως θα καταπιαστεί ενεργά με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου: Από το να βοηθήσει στην επιλογή του νυφικού, μέχρι και την λίστα των καλεσμένων.

Όπως προαναφέρθηκε, ωστόσο, ελοχεύει ένας κίνδυνος: Αυτός του να… επισκιάσει την νύφη με την παρουσία της η 37χρονη Jessica!

Πάντως, η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει να μην ανησυχεί. Ή τουλάχιστον αυτό κάνει… επίσημα. “Η Μέγκαν λατρεύει την Jessica. Όχι μόνο σαν φίλη, αλλά σαν κάποια της οποίας το γούστο και το στυλ είναι άψογο“, δηλώνει κοινός φίλος στην Daily Mail.

Η Μέγκαν θαυμάζει την Jessica και ως ένα βαθμό την ακολουθεί ως παράδειγμα. Η ειρωνεία είναι πως η Μέγκαν μπορεί να καταλήξει επισκιασμένη από την γυναίκα την οποία τόσο θυαμάζει“, συμπληρώνει.

Μια… ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, αρκεί για να γίνουν αντιληπτά όλα τα παραπάνω. Έναν λογαριασμό τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 100.000 χρήστες και απεικονίζει την “τέλεια” εικόνα της.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις της

https://www.instagram.com/p/Bg6zKwhnPkE/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BgbP7rpAf3K/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BgXJn76g2O3/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BfbyVGZgMCn/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BevzUUogibe/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BdTrV6YAOz5/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BaWkFNtAyXL/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BaFPzXWAcny/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BY627_FgCV4/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BXyZVQSg_18/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BX82EE1gLe7/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

https://www.instagram.com/p/BXEHSwRA1kk/?hl=el&taken-by=jessicamulroney

Τα… ιδιαίτερα μαθήματα στην Μέγκαν Μαρκλ

Είναι παντρεμένη και η ζωή της είναι γεμάτη… γιόγκα και γυμναστική, ενώ γνωρίστηκε με την Μέγκαν Μαρκλ το 2011, στο Τορόντο. Εκεί η οσονούπω σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε μεταβεί για τα γυρίσματα της αμερικανικής σειράς Suits, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως από τότε η Jessica εκτελεί χρέη… συμβούλου για την Μέγκαν Μαρκλ. Από την επιλογή της γκαρνταρόμπας της, μέχρι το να την συστήνει με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις