Κόσμος

«In Whose Name?»: Το νέο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του γάμου της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ

Το ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως νέο υλικό από την καθημερινότητα αλλά και τους καυγάδες του ζευγαριού

Ένα νέο, εκρηκτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «In Whose Name?» υπόσχεται να φέρει στο φως την ταραχώδη σχέση και τον επώδυνο χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται συγκλονιστικό, αδημοσίευτο υλικό, προσφέροντας μια άμεση ματιά στις προσωπικές τους στιγμές. Στα αποσπάσματα η Κιμ Καρντάσιαν ακούγεται να λέει στον Κάνιε Γουέστ με δάκρυα στα μάτια: «Η προσωπικότητά σου δεν ήταν έτσι πριν από λίγα χρόνια».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα έχει αυτισμό, αποκαλύπτει πως έχει σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή εδώ και πέντε μήνες, δηλώνοντας μάλιστα πως «προτιμά να είναι νεκρός παρά να παίρνει φάρμακα».

Σε μια από τις πιο φορτισμένες σκηνές του τρέιλερ, η Κιμ προσπαθεί να ηρεμήσει έναν οργισμένο Κάνιε ο οποίος φωνάζει: «Ποτέ μην μου πεις ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και δεν θα έχω τίποτα!».

Το «In Whose Name?», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 19 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πλάνα από περισσότερες από 3.000 ώρες υλικού, που τραβήχτηκαν επί έξι χρόνια από τον σκηνοθέτη Nicolas Ballesteros ο οποίος επίσης ανέλαβε την παραγωγή καθώς και το μοντάζ της ταινίας μαζί με τους Jack M. Russell και Justin Staple.

Το τρέιλερ κλείνει με μία άξια προσοχής φράση του ράπερ: «Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο με το να είσαι καλλιτέχνης και διπολικός; Ό,τι κάνεις και λες, είναι έργο τέχνης».

Σύμφωνα με το PageSix, το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν επτά χρόνια με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται τον Νοέμβριο του 2022. Από τον γάμο τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τη Νορθ, 12 ετών, τον Σεντ, 9 ετών, τον Σικάγο, 7 ετών και τον 6χρονο Ψαλμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον