Κόσμος

Ινδία: Γερανός καταπλάκωσε προσκυνητές έξω από ναό – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε γερανός και καταπλάκωσε προσκυνητές έξω από ναό στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της νότιας Ινδίας.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής έξω από ναό που βρίσκεται 85 χιλιόμετρα δυτικά της Τσενάι (Μαντράς), της πρωτεύουσας αυτού του ομοσπονδιακού κρατιδίου.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι είχαν ανέβει πάνω στον γερανό για να κρεμάσουν γιρλάντες με άνθη που προσέφεραν οι προσκυνητές.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσαν τα ινδικά μέσα ενημέρωσης καταγράφεται η στιγμή της ανατροπής του γερανού και οι σκηνές πανικού που ακολούθησαν.

Τρεις άνθρωποι βρήκαν ακαριαίο θάνατο και ένας τραυματίας κατέληξε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο.

Ο χειριστής του γερανού συνελήφθη και ανακρίνεται. Εκπρόσωπος της αστυνομίας απέδωσε την τραγωδία σε ανθρώπινο λάθος, επισημαίνοντας ότι ο χειριστής δεν πρόσεξε τη μορφολογία του εδάφους με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει κλίση και τελικά να ανατραπεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr