Κόσμος

Ινδία: Τέσσερις νεκροί από ανατροπή πλοιαρίου στον ποταμό Γάγγη

Τραγωδία σημειώθηκε στον ποταμό Γάγγη, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας όπου τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν και άλλοι τέσσερις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο μετά την ανατροπή πλοιαρίου. 

Περισσότεροι από 20 επιβάτες διασώθηκαν από λέμβους που έσπευσαν σε βοήθεια στον ποταμό Γάγγη.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Μπαλία, περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λάκναου, πρωτεύουσας του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές.

«Σήμερα ένα σκάφος που μετέφερε χωρικούς ανετράπη στον ποταμό Γάγγη. Οι επιβάτες πήγαιναν σε εμποροπανήγυρη. Τέσσερα πτώματα ανασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού. Τέσσερις διασωθέντες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο», ανέφερε τοπικός αξιωματούχος. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλοιάριο επέβαιναν 30 άνθρωποι.

Άλλες μαρτυρίες ανεβάζουν τον αριθμό των επιβαινόντων σε τουλάχιστον 50 και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

Οι ανατροπές σκαφών είναι συχνές σε αγροτικές περιοχές της Ινδίας, όπου οι έλεγχοι για την τήρηση των κανονισμών ασφαλείας είναι πλημμελείς, με αποτέλεσμα υπεράριθμοι επιβάτες να συνωστίζονται σε πλεούμενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ να φεύγει με την ταμειακή αγκαλιά λίγο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά
Όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, υπάρχει ένα βίντεο και φέρεται να δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ Constellation, Τζέσικα Μορέτι, να τρέπεται σε φυγή λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η φωτιά με τα έσοδα της ημέρας
Αποτελέσματα της πυρκαγιάς και της έκρηξης που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της γιορτής της Πρωτοχρονιάς στο μπαρ «Le Constellation» στο Crans-Montana
Το Ιράν προειδοποιεί διαδηλωτές ενώ «βλέπει» ξένους πράκτορες και μισθοφόρους πίσω από τις κινητοποιήσεις
Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ της Μοσάντ ενώ η Αυστραλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω της τεταμένης κατάστασης
Ιράν
Τραμπ: «Χωρίς την εμπλοκή μου, η Ρωσία θα είχε όλη την Ουκρανία αυτή τη στιγμή» – Συνεχίζει να γκρινιάζει για το Νόμπελ Ειρήνης
«Θυμηθείτε, επίσης, ότι μόνος μου τελείωσα οκτώ πολέμους, και η Νορβηγία, μέλος του ΝΑΤΟ, ανόητα επέλεξε να μην μου δώσει το Νόμπελ Ειρήνης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 10