Κόσμος

Ινδία: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή μαθητών στο κρατίδιο Μανιπούρ της βορειοανατολικής Ινδίας, όταν ένα από τα δύο λεωφορεία που είχαν αναχωρήσει από σχολείο της πόλης Τουμπάλ κατέληξε σε γκρεμό.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι – εκ των οποίων οκτώ παιδιά – έχασαν τη ζωή τους και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε επαρχιακή οδό όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός εκ των δύο λεωφορείων έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο σε μια απότομη στροφή και έπεσε σε γκρεμό.

Διασώστες απεγκλώβισαν δεκάδες παιδιά από το στραπατσαρισμένο λεωφορείο και ορισμένα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Συγκλονισμένος ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε μέσω Twitter την οδύνη του για το πολύνεκρο τροχαίο, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Screenshot
10