Κόσμος

ΗΠΑ: Σύλληψη δασκάλας για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή τρεις μήνες πριν παντρευτεί

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ επειδή είχε σχέση με 11χρονο μαθητή της τρεις μήνες πριν η ίδια παντρευτεί.

Πρόκειται για την δασκάλα Μάντισον Μπέργκμαν οι «αταξίες» της οποίας έχει αντιληπτές από τη μητέρα του 11χρονου, όταν άκουσε τον γιο της να μιλάει μαζί της.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του αγοριού εισέβαλε στο Δημοτικό Σχολείο River Crest με εκτυπωμένες συνομιλίες του γιου του με την δασκάλα γεγονός που στάθηκε αφορμή προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα.

Μέσα στην τσάντα της δασκάλας, η αστυνομία βρήκε επίσης έναν φάκελο με το όνομα του ανήλικου που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις που μιλούσαν για το πόσο φιλήθηκαν.

Σε ένα από τα γράμματα, η Μπέργκμαν φέρεται να έγραψε: «Ξέρω ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαι ο ενήλικας εδώ και να σταματήσω».

Μόλις ο αρραβωνιαστικός της έμαθε τι ακριβώς έγινε ακύρωσε τον γάμο. Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί τον Ιούλιο, αλλά ο έρωτας της δασκάλας με τον 11χρονο μαθητή της έπεσε σαν κεραυνός.

«Έχει αναβληθεί επ’ αόριστον ο γάλος», είπε ένας φίλος του αρραβωνιαστικού της. «Και μάλλον δεν θα συμβεί. Ο Σαμ είναι πραγματικά αναστατωμένος και ραγισμένος. Είναι ντροπιασμένος και θυμωμένος. Δεν του άξιζε αυτό. Όλοι είναι εξοργισμένοι», πρόσθεσε.

Η Μάντισον Μπέργκμαν κατηγορείται επίσης ότι είπε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει, αναφέρουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει και βρίσκονται πλέον στα χέρια των δικαστών αρχών.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό συνεχιζόταν υπήρχε αυτή η «σχέση», αλλά η 24χρονη είπε στους ανακριτές ότι πήρε τον αριθμό τηλεφώνου του αγοριού από τη μητέρα του τον Δεκέμβριο, όταν η οικογένεια κάλεσε τη δασκάλα στις Άλπεις Άφτον για χειμερινές διακοπές.

Ήταν τον ίδιο μήνα που η Μπέργκμαν αρραβωνιάστηκε τον Χίκμαν, όπως δείχνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δασκάλα τέθηκε από τότε σε διοικητική άδεια και της απαγορεύτηκε να έρθει σε επαφή με μαθητές, γονείς ή προσωπικό της περιφέρειας, είπε η Σχολική Περιφέρεια του Χάντσον στους γονείς την ίδια ημέρα με τη σύλληψή της.

Ο Μπέργκμαν κατηγορείται για μια κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών πρώτου βαθμού, έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων και η δίκη θα γίνει στις 30 Μάϊου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ράμα Ντουουάτζι: Σύρια καλλιτέχνης και εκπρόσωπος της γενιάς Ζ, η Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης
Ποια είναι η 28χρονη σύζυγος του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι - Η γνωριμία της το 2021 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Hinge, ο πολιτικός γάμος και ο ρόλος της πίσω από τα φώτα
Η Ράμα Ντουουάτζι με τον Ζοχράν Μαμντάνι
YouTuber του μότοκρος o ένας από τους συλληφθέντες της «κλοπής του αιώνα» στο Λούβρο - Κατόπιν παραγγελίας η ληστεία, είπαν οι δύο δράστες στις απολογίες τους
Ο ένας ληστής ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι θα έκανε διάρρηξη στο Λούβρο, και ο άλλος νόμιζε ότι έκανε διάρρηξη σε ένα κλειστό κτίριο, άδειο από επισκέπτες την Κυριακή
Το μουσείο του Λούβρου
Η Ρώμη σε πένθος: Μεσίστιες οι σημαίες για τον νεκρό εργάτη στον Πύργο των Κόμηδων – Συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα για εξ αμελείας ανθρωποκτονία
Οι εισαγγελείς ερευνούν αν η εταιρεία που ανέλαβε τα έργα συντήρησης του πύργου σεβάστηκε τους κανονισμούς ασφαλείας κι αν οι εργάτες ήταν ασφαλισμένοι
Ο Πύργος των Κόμηδων στη Ρώμη που έγινε ερείπια
Δραματικός απολογισμός από το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι στις Φιλιππίνες - Πάνω από 90 οι νεκροί, φόβοι ότι θα ξεπεράσουν τους 100
Ο τυφώνας προκάλεσε πλημμύρες σπάνιας σφοδρότητας και βιβλικές καταστροφές - 35 πτώματα ανακαλύφθηκαν σε παραλιακό χωριό που θάφτηκε κάτω από τα νερά και τις λάσπες
Φιλιππίνες