Κόσμος

Ιρλανδία: Εξετάζεται η επιμήκυνση του χρόνου μεταξύ των δύο δόσεων του εμβολίου της Pfizer

Tο ενδεχόμενο να επιμηκύνει το χρονικό διάστημα μεταξύ της χορήγησης της πρώτης και της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού σε πάνω από τέσσερις εβδομάδες σχεδιάζει η Ιρλανδία.

Και αυτό γιατί με τον συγκεκριμένο τρόπο θα μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά το εμβολιαστικό της πρόγραμμα όσο θα υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση άλλων εμβολίων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας.

“Αναζητούμε τρόπους για να διατηρήσουμε τον ρυθμό του εμβολιαστικού προγράμματος με δεδομένες τις πληροφορίες που έχουμε” ως προς τους περιορισμούς στη χορήγηση των εμβολίων της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, είπε στους δημοσιογράφους ο Στίβεν Ντόνελι.

“Ασφαλώς η παράταση του χρονικού διαστήματος μεταξύ των δύο δόσεων (για το εμβόλιο της Pfizer) πέραν των τεσσάρων εβδομάδων είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε”, σχολίασε ο ίδιος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1