Κόσμος

Ιταλία: 30χρονη Ρουμάνα συνοδός που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα – «Με εκβίαζε και την σκότωσα»

Σοκάρει η αγριότητα του εγκλήματος - «Μαμά, είμαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο στο σπίτι»

Φρίκη στην Ιταλία. Αποκεφαλισμένη μέσα σε βαλίτσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στο Μοντεκάνι, βρέθηκε 30χρονη τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον προηγούμενο μήνα.

Η 30χρονη Denisa Maria Adas Paun, Ρουμάνα υπήκοος που εργαζόταν ως συνοδός, είχε εξαφανιστεί στις 15 Μαΐου από την πόλη Πράτο της Τοσκάνης στην Ιταλία, όπου είχε προγραμματίσει ραντεβού με πελάτες.

Μετά τον εντοπισμό της σορού, η αστυνομία συνέλαβε τον 32χρονο Vasile Frumuzache, επίσης Ρουμάνο, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα. Ο Frumuzache, που εργαζόταν ως σεκιούριτι και είναι πατέρας δύο παιδιών, παραδέχτηκε ότι γνώρισε την κοπέλα μέσω εφαρμογής γνωριμιών και την επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο της όπου είχαν σεξουαλική σχέση.

Σύμφωνα με την ομολογία του, όταν της αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος, εκείνη τον απείλησε πως θα ενημερώσει τη σύζυγό του αν δεν της έδινε 10.000 ευρώ. «Με εκβίαζε. Γι’ αυτό τη σκότωσα», φέρεται να δήλωσε στους ανακριτές.

Ο Frumuzache την έπνιξε, την αποκεφάλισε με μαχαίρι, έβαλε το σώμα της σε σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια μέσα σε βαλίτσα. Την επόμενη μέρα, έκαψε το κεφάλι της με βενζίνη, σε έναν κήπο, όπως μετέδωσε η ιταλική εφημερίδα Corriere Fiorentino.

Το χρονικό της εξαφάνισης και το τελευταίο τηλεφώνημα 

Το χρονικό της εξαφάνισης ξεκίνησε το βράδυ της 15ης Μαΐου, όταν κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα να φτάνει στο ξενοδοχείο της Άντας στις 22:50 κρατώντας μια μαύρη τσάντα. Έμεινε στο δωμάτιό της για 2 ώρες και 15 λεπτά και αργότερα καταγράφηκε να φεύγει με μια λευκή βαλίτσα που της ανήκε.

Το πτώμα εντοπίστηκε εβδομάδες μετά, δίνοντας τέλος σε μια υπόθεση που προκάλεσε τρόμο σε όλη τη χώρα. Οι αρχές αρχικά πίστεψαν πως η γυναίκα είχε εξαφανιστεί με τη θέλησή της, καθώς βρέθηκαν να λείπουν το πορτοφόλι της, τα κινητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου, δύο βαλίτσες και μια κουβέρτα που δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Ωστόσο, η οικογένειά της ανησυχούσε από την αρχή. Την προηγούμενη μέρα της εξαφάνισής της, η Άντας μιλούσε καθησυχαστικά στη μητέρα της: «Μαμά, είμαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο στο σπίτι».

Αυτό ήταν το τελευταίο τους τηλεφώνημα.

Η 30χρονη είχε ταξιδέψει 300 χιλιόμετρα από τη Ρώμη στην Πράτο αποκλειστικά για δουλειά και δεν γνώριζε κανέναν στην περιοχή. Το κόκκινο Fiat Cinquecento της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πάρκινγκ κοντά στο ξενοδοχείο της, ενώ το δωμάτιο ανακαλύφθηκε ξεκλείδωτο αλλά κλειδωμένο από μέσα – κάτι που προκάλεσε ερωτήματα.

Μέρες πριν εξαφανιστεί, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της: «Αν με βρουν, θα με σκοτώσουν».

Η αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας και η φρικιαστική ομολογία του δράστη συγκλονίζουν την κοινή γνώμη στην Ιταλία και όχι μόνο.

Πληροφορίες από Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Έπεσαν» η Amazon και η Microsoft – Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες
Οι κολοσσοί του cloud, Amazon και Microsoft, αντιμετωπίζουν ταυτόχρονη βλάβη, παραλύοντας εκατοντάδες διαδικτυακές υπηρεσίες και αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για την εξάρτηση του παγκόσμιου ιστού από λίγους τεχνολογικούς γίγαντες
Amazon
Ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τα μέλη της Επιτροπής Τεχνών που ελέγχει τα σχέδια για την νέα αίθουσα δεξιώσεων του Λευκού Οίκου
Θα διορίσουν νέα υποψήφια μέλη στην επιτροπή, που ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις πολιτικές του προέδρου, είπε αξιωματικός του Λευκού Οίκου
Τραμπ
Μουσείο του Λούβρου: Οι δύο συλληφθέντες για τη θεαματική κλοπή «παραδέχθηκαν μερικώς» τη συμμετοχή τους – Παραμένουν άφαντα τα κοσμήματα
Η εισαγγελέας του Παρισιού ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη, ότι οι δύο ύποπτοι παραδέχθηκαν μερικώς τη συμμετοχή τους στη ληστεία – Το DNA τους εντοπίστηκε σε σπασμένη προθήκη
Ο αναβατήρας που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να εισχωρήσουν στο μουσείο του Λούβρου
Τυφώνας Melissa: Τουλάχιστον 25 νεκροί στην Αϊτή μετά την υπερχείλιση ποταμού, ανάμεσά τους 10 παιδιά – Η Τζαμάικα παραλύει και βυθίζεται στο σκοτάδι
Η πορεία του τυφώνα Melissa συνεχίζει να προκαλεί καταστροφές στην Καραϊβική – Στην Αϊτή, δεκάδες σπίτια παρασύρθηκαν από τα νερά ποταμού που υπερχείλισε, ενώ η Τζαμάικα παραμένει χωρίς ρεύμα
Αϊτινοί καταφεύγουν σε καταφύγια κατά τη διάρκεια του τυφώνα Melissa
Ανανεώθηκε πριν 28 λεπτά