Κόσμος

Ιταλία: Η Domino’s έχασε τη μάχη στην «πατρίδα» της πίτσας – Πώς βάρεσε κανόνι

Επτά χρόνια άντεξε η Domino’s στη «γενέτειρα» της πίτσας την Ιταλία. Από το 2015 που άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στη χώρα, δεν κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό.

Η Domino’s πάσχιζε να προσελκύσει πελάτες στην Ιταλία από τότε που άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα εκεί το 2015. Όλα αποδείχτηκαν μάταια! Επτά χρόνια μετά, τα τελευταία καταστήματα της Domino’s Pizza έκλεισαν, μετά από πτώχευση της εταιρείας, σύμφωνα με το Bloomberg.

Από την πλευρά της η γνωστή φίρμα απέδωσε το… κανόνι στον αυξημένο ανταγωνισμό.

Από το 2020, η Domino’s είχε 23 καταστήματα στην Ιταλία, ενώ άλλα έξι λειτουργούσαν μέσω subfranchising, όπως αναφέρουν τα έγγραφα πτώχευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1