Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Ήθελε να σκοτώσει μια αράχνη και ανατίναξε όλο το σπίτι!

Έριξε απίστευτη ποσότητα εντομοκτόνου πίσω από το πλυντήριο την ώρα που αυτό δούλευε.

Προσπάθησε να σκοτώσει με εντομοκτόνο μια αράχνη και ..ανατίναξε το σπίτι της! Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει η αστυνομία του Σίδνεϊ που ερευνά τα αίτια μιας έκρηξης σε σπίτι της περιοχής Κιριμπίλι του Σίδνεϊ.
 
Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι μια γυναίκα χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα εντομοκτόνου για να σκοτώσει μια αράχνη που «κρύφτηκε» κάτω από το πλυντήριο της.
 
Το πλυντήριο δούλευε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο μπάνιο και την κουζίνα του σπιτιού.

Ευτυχώς η 66χρονη γυναίκα υπέστη μόνο μικροτραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ – Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν»
«Το αίμα των αμάχων που σφαγιάσθηκαν, των μωρών που δολοφονήθηκαν βρίσκεται στα χέρια και τα πρόσωπα όχι μόνο αυτών που υποστηρίζουν την αλαζονεία του Ισραήλ, αλλά και αυτών που παραμένουν σιωπηλοί»
Ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν 1
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια