Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάποιος να τον μαζέψει! Ντουτέρτε: «Ο Θεός είναι ο ηλίθιος γιος μιας σ@@@»

Ροντρίγκο Ντουτέρτε

Το τερμάτισε για μια ακόμα φορά σε ομιλία του ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε σόκαρε με τον λόγο του για τον Θεό το καθολικό έθνος. Αποκάλεσε τον Θεό «ηλίθιος γιο μιας σ@@@».

Πέταξε την εξωφρενική ατάκα στη διάρκεια ομιλίας του για τη βιβλική ιστορία της δημιουργίας του ανθρώπου στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων δεν άργησαν να προκαλέσουν την οργή τόσο από τους συμμάχους και τους πολιτικούς του αντιπάλους σε ένα έθνος που περίπου το 81% είναι Ρωμαιοκαθολικοί.

Πυρά κατά Ντουτέρτε

Ο αρχιεπίσκοπος Arturo Bastes, υποστηρικτής μάλιστα του Ροντρίγκο Ντουτέρτε, κάλεσε σε προσευχές ώστε να μπει ένα τέλος στις βλάσφημες δηλώσεις του.

«Διαβολικό άνθρωπο» τον χαρακτήρισε ο γερουσιαστής της αντιπολίτευσης Antonio Trillanes IV. Υποστήριξε πως οι παρατηρήσεις του είναι σύμφωνες με την απάτη, την απάθεια και την αδράνεια των πολιτικών του.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων αμφισβήτησε το γιατί στη Βίβλο ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα μόνο για να τους επιτρέψει να υποκύψουν στον πειρασμό που κατέστρεψε την αγνότητά τους.

“Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος Θεός; Ο γιος μιας σ@@@ είναι πραγματικά ηλίθιος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο παρελθόν ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις