Κόσμος

Καραντίνα για ακόμη 3 εβδομάδες ζητούν οι γιατροί στην Αίγυπτο

Το Ιατρικό Συνδικάτο στην Αίγυπτο ζήτησε από την κυβέρνηση να παρατείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα για τουλάχιστον τρεις ακόμη εβδομάδες για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός

Παράλληλα οι γιατροί ζήτησαν από την κυβέρνηση στην Αίγυπτο να ορίσει ειδικά νοσοκομεία απομόνωσης για τους ενδεχόμενους ασθενείς κορονοϊού που προέρχονται από το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Ιατρών Αιγύπτου, μόνον αυτήν την εβδομάδα, τέσσερις γιατροί, συμπεριλαμβανομένων δύο καθηγητών πανεπιστημίου, κατέληξαν τις τελευταίες 48 ώρες από τη νόσο COVID-19 στην Αίγυπτο, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφει ο αιγυπτιακός τύπος, πάνω από τριακόσιοι γιατροί έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr