Κόσμος

Κατέρρευσε ποδηλατόδρομος στο Ρίο ντε Τζανέιρο! Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν από την κατάρρευση ποδηλατοδρόμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που περνούσε ως γέφυρα αρκετά μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Η τραγωδία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς συνέβη 14 εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία.

Τα σωστικά συνεργεία πραγματοποιούν μεγάλη επιχείρηση στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους, ενώ όσο περνάει η ώρα, οι πιθανότητες να έχουν σωθεί, ελαχιστοποιούνται. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η γέφυρα “χτυπήθηκε” από ένα τεράστιο κύμα.

Οι δύο νεκροί άνδρες ήταν ηλικίας 40 και 50 χρόνων. Να σημειωθεί πως δεν είχε προγραμματιστεί κάποιο αθλητικό στον συγκεκριμένο ποδηλατόδρομο, ο οποίος άνοιξε νωρίτερα αυτόν τον χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν από Κατεχόμενα: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1