Κόσμος

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έλυσε τη σιωπή της: «Ήταν πολύ ενοχλητικό»

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελίας σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του επί 17 χρόνια συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έλυσε τη σιωπή της.

Ο Μάικλ Ντάγκλας κατηγορήθηκε πως αυνανίστηκε μπροστά σε πρώην υπάλληλό του πριν από 30 χρόνια. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε από τους ισχυρισμούς που χαρακτήρισε αβάσιμους.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είχε μιλήσει νωρίτερα μέσα στον μήνα και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς παρενόχλησης. “Είναι ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό”.

“Ήταν πολύ πολύ ενοχλητικό. Οτιδήποτε όπως αυτό, που είναι εντελώς λανθασμένο, θα ξάφνιαζε κάποιον” δήλωσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στη Mirror. “Είμαι χαρούμενη που τέθηκε το θέμα ευθέως. Ήταν μια ψεύτικη καταγγελία και είμαι πολύ χαρούμενη που ο Μάικλ Ντάγκλας έκανε μια προληπτική κίνηση”.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στηρίζει το “Me Too”

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς υπογράμμισε πως ήταν αβάσιμοι ισχυρισμοί και πως ο Μάικλ Ντάγκλας έπρεπε να αντιμετωπίσει τους ισχυρισμούς. Κάτι που έκανε με δήλωσή του την περασμένη εβδομάδα.

MICHAELDOUGLAS

Μιλώντας για τις αξιώσεις εναντίον του συζύγου της υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει κανένας που να υποστηρίζει περισσότερο την πρωτοβουλία “Me Too” κατά της παρενόχλησης περισσότερο από τον Μάικλ Ντάγκλας και την ίδια.

“Δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από το να ενεργήσουμε προληπτικά σε μια ιστορία που έπρεπε να παρακολουθήσουμε. Έκανε μια δήλωση. Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία ζητά βοήθεια από τη Γερμανία για την ανάλυση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους που συνετρίβη
Ο στρατηγός Μοχάμεντ αλ Χαντάντ, επικεφαλής του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης, τέσσερις σύμβουλοί του και το τριμελές πλήρωμα του αεροσκάφους σκοτώθηκαν
Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και ομάδες έρευνας και διάσωσης στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε τον αρχηγό του στρατού της Λιβύης, Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ-Χαντάντ
Γαλλία: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για ουκρανική επίθεση με στόχο την κατοικία του Πούτιν
«Η Ουκρανία και οι εταίροι της είναι προσηλωμένοι σε μια πορεία ειρήνης, ενώ η Ρωσία έχει επιλέξει να συνεχίσει και να εντείνει τον πόλεμο της κατά της Ουκρανίας» είπε πηγή προσκείμενη στον Γάλλο πρόεδρο
Εμανουέλ Μακρόν
Ο Πούτιν και το «μυστικό παλάτι» των 100 εκατ. λιρών στην κατεχόμενη Κριμαία – Κρυοθάλαμος, ιδιωτικό νοσοκομείο και χρυσά μπάνια
Σύμφωνα με έγγραφα και φωτογραφικό υλικό, οι εσωτερικοί χώροι ξεπερνούν σε χλιδή άλλα γνωστά παλάτια του Πούτιν - Αποκαλυπτική έρευνα της ομάδας του Αλεξέι Ναβάλνι
Βλαντιμίρ Πούτιν 22