Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν ήθελε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο βίντεο αποκάλυψης του καρκίνου

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν ήθελε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο βίντεο αποκάλυψης του καρκίνου
Φωτογραφία: Reuters

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, έχει καθηλώσει εκατομμύρια πολίτες σ’ όλο το κόσμο.

Πολλοί ήταν αυτοί πάντως που αναρωτήθηκαν γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν συμμετείχε στο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον όταν ανακοίνωνε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Πηγή που πρόσκειται στο παλάτι, αποκάλυψε τον λόγο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήθελε στο πλευρό της τον σύζυγό της.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να το μεταφέρει προσωπικά η ίδια, μόνη της», ανέφερε η πηγή και ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο σύζυγός της «την υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια».

«Ο Γουίλιαμ είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την επέμβαση της τον Ιανουάριο», λέει η πηγή.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα».

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα αναφέρθηκε πολλές φορές στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους στο εν λόγω βίντεο, θεώρησε ότι ήταν σημαντικό να το κάνει μόνη της – και όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη», τονίζει η πηγή.

Όταν το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της Κέιτ, τα σχολεία είχαν κλείσει για το Πάσχα (των Καθολικών) και έτσι ο 10χρονος πρίγκιπας George, η 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 5χρονος πρίγκιπας Louis είχαν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους.

Ενώ η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε τη δημόσια ανακοίνωση μόνη της, ο σύζυγος και τα παιδιά της θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια δεν θα παραστεί στην πασχαλινή λειτουργία της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του St. George’s  και αντ’ αυτού θα περάσει το Σαββατοκύριακο στο σπίτι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν σκοπεύει μάλιστα, να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα μέχρι ο Τζορτζ, η Σαρλότ και ο Λούις να επιστρέψουν στο σχολείο τους, στα τέλη Απριλίου.

«Τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου τους», λέει ένας στενός φίλος του ζευγαριού στο People. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις