Κόσμος

Κι όμως γίνεται! Καταρρέει οικονομικά η Μονή Σινά

 Σε πλήρη οικονομική δυσπραγία έχει οδηγηθεί η Μονή Σινά εξαιτίας των συγκρούσεων στην Αίγυπτο και την Μέση Ανατολή που έχουν προκαλέσει δραστική μείωση των προσκυνητών.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της εξαρχίας της Μονής Σινά στην Αθήνα, η Μονή έχει οδηγηθεί «σε πλήρη οικονομική δυσπραγία, καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις παραδοσιακές υποχρεώσεις της προς τους βεδουίνους εργαζομένους και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο στους κατοίκους της ερήμου».

Ταυτόχρονα η Μονή διαψεύδει πως είναι κλειστή στους προσκυνητές σημειώνοντας πως για λίγες μέρες σταμάτησε να υποδέχεται οργανωμένα γκρούπ τουριστών αλλά δεν υπήρξε καμία εμπλοκή με τους προσκυνητές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ DOGMA.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα