Site icon NewsIT
09:29 | 13.06.25

Κιρ Στάρμερ: Ανησυχητικές οι επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ / Πηγή φωτογραφίας: Thomas Krych / Pool via REUTERS

Newsit Newsroom

Ο Βρετανός πρωθυπουργός κάλεσε όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω και να περιορίσουν τις εντάσεις

Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν οι επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν προσπαθώντας να εξουδετερώσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ έκρινε σήμερα «ανησυχητικά» τα πλήγματα του Ισραήλ στο Ιράν και κάλεσε όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω και να περιορίσουν τις εντάσεις, ενώ απηύθυνε έκκληση για «αυτοσυγκράτηση» και «επιστροφή στη διπλωματία».

«Οι πληροφορίες για τα πλήγματα αυτά είναι ανησυχητικές, και καλούμε όλες τις πλευρές να κάνουν ένα βήμα πίσω και να περιορίσουν επειγόντως τις εντάσεις. Η κλιμάκωση δεν εξυπηρετεί κανέναν στην περιοχή», σημείωσε ο ηγέτης των Εργατικών σε ανακοίνωσή του.

«Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση, ηρεμία και για επιστροφή στη διπλωματία», πρόσθεσε.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version